Underspel på Sirius känns sunt den här annandagen.

Ett hett derby i Uppsala som kommer bjuda på en härlig inramning samt massa känslor.

Storvreta ligger tvåa i serien och får räknas som storebror i det här derbyt. Har alla pusselbitar för att ta ett SM-guld den här säsongen. Jimmie Pettersson är tillbaka efter tacklingen han fick mot Växjö. Även Alexander Ruud är tillbaka på allvar och spelar center i andrafemman tillsammans med just Pettersson och Stenberg. Laget studsade tillbaka direkt mot AIK efter hemmaförlusten mot Dalen.

Sirius har efter tre raka segrar fått en lucka ned till Örebro och Thorengruppen. Kan nog börja kolla uppåt i tabellen och försöka komma ikapp Dalen på en slutspelsplats. Man har en bra trupp och man kommer kunna störa Storvreta idag. Det såg vi i första mötet när det slutade 5-4 till Storvreta efter sudden. Men det som jag tror fäller avgörandet är defensiven och målvaktsspelet. Där är det klar fördel till hemmalaget som oftast är väldigt tighta där bak.

Sirius har endast gått över den här linan en gång på lagens fem senaste möten med varandra. Jag tror vi ska ha en bra chans att det blir 5/6 efter den här matchen.

Jag spelar Sirius under 4,5 mål @1.70 med 4u hos Nordicbet .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip