Nu är det dags för min del att ta ställning i innebandy-VM.

Under 15,5 mål blir mitt spel mellan Sverige-Tyskland.

Gruppspelet är avklarat och nu är det dags för kvartsfinal i turneringen. Att Sverige ska vinna den här matchen går inte ens att spela på då man är är flera klasser bättre än Tyskland.

Sverige har inte sett så bra ut som man kan under gruppspelet. Man har slarvat en hel del och tagit det ganska lugnt än så länge. Ja, det har blivit 3 segrar men prestationen har inte varit någon höjdare. Har sett Sveriges matcher och det känns verkligen som Sverige gör det som krävs men inte mer. Man har slarvat en hel del och inte krossat sina motståndare som man kan om man spelar på högsta nivå.

Motståndarna som Sverige mött gör det samtidigt helt okej. Man vet att det krävs en bra defensiv och handlar mer om att försöka släppa in så lite mål som möjligt än att försöka vinna matchen. Försvaret kommer vara likadant för Tyskland ikväll, kompakt och försöka hålla mitten och täcka så mycket det går. Ett bra exempel på det jag just beskrivit är när Sverige mötte Norge i gruppen. Norge gjorde det väldigt bra och höll Sverige ute i sargen. Sverige ledde med bara 3-2 och givetvis blev Norge sugna på att skicka in kvitteringen. Men just när man satte försvaret några meter högre upp i banan kunde Sverige hitta passningar i mitten och det slutade 8-2 till Sverige.

Att Sverige tar tag i det här direkt är jag säker på och då kommer inte Tyskland känna någon vittring på vidare avancemang och heller inte flytta upp positionerna och blotta sig bakåt.

Sverige vinner det här men att att det blir minst 16 mål tror jag inte på. Finns ingen anledning för Sverige att trycka på under 60 minuter då man vet att det väntar en final till helgen.

Jag spelar under 15,5 mål @1.72 hos Nordicbet 4/7u.

Ska vi säga 11-1?

This is the stats tab
This is the post tip