Klickar att Linköping ska vinna borta mot Växjö ikväll.

Tre senaste matcher:

Växjö-Dalen 2-5
Pixbo-Växjö 5-4
Växjö-Storvreta 6-7 sd

Linköping-Storvreta 4-5 sd
Linköping-Höllviken 6-2
Team Thorengruppen-Linköping 6-5 sd

Har hyllat Växjö här tidigare under säsongen men formen är påväg nedåt. Man har nu tre raka förluster varav två har varit på hemmaplan. Man har tappat några placeringar i tabellen och ligger i nuläget på en femte plats. Är ett väldigt svårt lag att möta om man låter Växjö kontra. Passar dom att backa hem och vänta på motståndarnas misstag.

Linköping har börjat säsongen väldigt dåligt. Man spelade SM-final i våras och nu är är man på en elfte plats i tabellen. Man har bara vunnit 2 matcher än så länge men tycker att det ser bättre ut än vad det gjorde i inledningen. Mattsson är en väldigt viktig spelare för Linköping. Känns som han med flera andra har fått upp ångan. 7 poäng har det blivit dom senaste 2 matcherna från hans klubba. Laget har nu även tagit poäng i deras tre senaste. Även om det blivit 2 tunga förluster efter sudden.

Tycker inte det skiljer lika mycket på planen som det gör i oddsen här. Känns som en 50/50 match och när vi får då 2.93 så känns det klart spelvärt. Växjö som är inne i en mindre formsvacka mot ett Linköping som ser allt bättre ut.

Jag spelar Linköping @2.93 hos Svenska Spel med 3/7u

This is the stats tab
This is the post tip