Warbergs damer tar emot Malmö i Sparbanken Wictory Center.

Warberg ligger på en nedflyttningsplats inför den här matchen med endast tre segrar på fjorton matcher spelade. Jag tycker man hänger med bra i stort sett varje match men har väldigt svårt att vinna när det står och väger i slutet av matcherna. Blir oftast att man hamnar i underläge i sista perioden och därefter orkar man inte komma tillbaka. Kommer till matchen med sex raka förluster, men det ska sägas att det varit tufft motstånd. Topp fyra lagen har stått för motståndet och spelmässigt har man gjort det väldigt bra. Spelade i fredags uppe i Umeå mot IKSU. Blev en förväntad förlust men "bara" med 6-2. Det är ett bra resultat för Warberg, då man dessutom lät första målvakten, Hanna Svensson, få sitta på bänken. Hon är tillbaka för att vakta buren till den här matchen.

Malmö kommer, liksom Warberg, från en förlust i fredags. Man mötte Rönnby och slutsiffrorna skrevs till 11-7. Det var ett försvarsspel som var helt obefintligt. Det fanns aldrig något, egentligen. Rönnby hittade diagonalpassningar som man inte får släppa som försvarare. Däremot är Malmös offensiv bra. Den håller betydligt högre kvalité än defensiven. Landslagsspelaren Ellen Rasmussen skjuter från alla vinklar man kan tänka sig och med det dragskottet hon har så blir det farligt nästan varje gång.

En jätteviktigt match för båda lagen och visst finns risken för avvaktande spel. Men tycker det finns mer som talar för att vi får se en böljande matchbild där det skapas lägen från båda lagen. Mötet i Malmö slutade med hemmaseger med 7-4.
Jag tror på ett liknande resultat men sen vem som vinner med det, det tillåter jag till någon annan.

Jag spelar över 9,5 mål @2.03 hos Svenska Spel med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip