Speltips: AIK - Västervik

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-19 16:00
Land: Sverige
Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 1.80
Tips: 1
Spela på Speltips Valencia - Barcelona
Världens största bettingsajt! Spela ansvarsfullt, 18+
Hej, söndagen är här och vi erbjuds 1.80 på den raka segern på AIK hemma mot Västervik och det är ett odds som jag känner att jag vill ta vara på. Jag spelar AIK att vinna matchen hos bet365 till 1.80 med en flatinsats.

AIK kommer från en tung förlust borta mot Oskarshamn med dem stora siffrorna 5-1. Man kollapsade helt i den sista perioden och är givetvis sugna på att studsa tillbaka direkt med en seger på hemmaisen under söndagen. AIK har haft det mycket tufft på hemmaisen denna säsongen men i den senaste matchen man spelade hemma så tog man en skön seger och nu är nog hemmaspöket mer eller mindre borta och man kan slappna av mer när man spelar inför hemmapubliken. AIK är helt klart ett av seriens bästa lag och kommer man upp i sin normala nivå så ska man vinna denna matchen.

Det skiljer för dagen sex poäng mellan lagen till AIK:s fördel och jag tror det kommer skilja nio efter denna match. Västervik har tre raka segrar i HockeyAllsvenskan men vi ska komma ihåg att alla dessa segrar har kommit på hemmais. Man har haft det otroligt tufft på bortais denna säsongen, på nio spelade matcher har det blivit en trepoängare och HELA åtta matcher har Västervik förlorat och inte ens lyckats ta en poäng i. Med det bortafacitet är man givetvis seriens sämsta lag.

Inget av lagen är speciellt bra i powerplay samtidigt som båda lagen är riktigt starka i BP. AIK är dock snäppet starkare än Västervik i båda spelformerna. Det är ungefär det som skiljer lagen åt, inte just PP/BP men att AIK är snäppet vassare på alla positioner. Jag tycker att vi får ett lite för fint pris på AIK idag och jag kliver in.

Match: AIK - Västervik
Spel: AIK
Odds: 1.80
Insats: Flat
Bolag: BET365
Spelstopp: 16.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  AIK - Västervik
Spela på Speltips AIK - Västervik
SHL-Grinder - 19 November 2017 - 14:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Anaheim - New Jersey
Ishockey - NHL - 1
2.03
16:00  Lestienne - Otte
Tennis - Challenger Lille - Lestienne
1.71

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar