Eftermiddagsmatch i ryska MHL, där hemmlaget ska ha kanonchans att vinna även idag, då man vann mot samma motstånd igår.

Almaz ligger sexa i sin conference där det är rätt lugnt ner till jagande lag, och nu är det bara uppåt i tabellen man siktar. Igår spelade Almaz mot Amurskie Tigry, vilket de gör även idag. Det är även hemmamatch idag och igår slutade matchen hela 10-1 till hemmalaget efter att man vunnit skotten med 40-21.
På hemmaplan har man vunnit tio av 17 matcher med en målskillnad på 63-47 och totalt under säsongen har man skrapat ihop 67 poäng.
I laget hittar vi Grachyov och Geraskin, två spelare som ligger bland de tio bästa poängplockarna i ligan, och igår gjorde de fyra poäng var.

Amurskie Tigry ligger näst sist i conferencen med 26 inspelade poäng, och då förstår man vilken skillnad det är på lagen. 17 av dessa poäng är tagna på hemmaplan och kikar vi på bortastatistiken så har man bara vunnit tre av 15 matcher med en urkass målskillnad på 33-81.
Igår blev man som sagt slaktade och det var bara lagets bästa spelare Voloshin som lyckades hitta nätet.

Klasskillnaden är inte så stor som 10-1 visar, men med en normal prestation ska hemmalaget vara minst 3 mål bättre, och jag tycker vi får bra betalt!

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 6u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip