Natten till lördag bjuds vi på match mellan Anaheim och Arizona, och här tror jag klart mest på gästerna.

Anaheim kommer från en 5-2 förlust mot Colorado där man spelmässigt var helt utspelade då man förlorade skotten med 48-15, så insatsen var allt annat än bra, och siffrorna kunde blivit klart större.
Kollar man på säsongen hittills så har man gjort en väldigt svag säsong då man bara vunnit 11/37 matcher, något som gör att man ligger sist i divisionen.

Här är det match på hemmaplan och det ser jag inte som någon fördel då man bara vunnit 5/19 matcher på hemmais, något som betyder att man tagit fler poäng på resande fot.
Till denna matchen har man även bara vunnit två av sina tio senaste hemmamatcher, vilket är en riktigt svag siffra.

Truppen håller en rätt medioker nivå då man utöver spelare som Rakell, Comtois, Getzlaf, Silfverberg och Fowler ser väldigt svaga ut, och det kommer att bli en tung säsong för laget.
I denna matchen är också Rakell högst tveksam, en spelare som leder den interna poängligan, så det är ett rejält avbräck om han saknas.
I övrigt saknas Lindholm, Milano, Rowney och samtidigt som Gibson är tveksam.

Arizona åkte på en rejäl smäll senast då man förlorade med klara 9-3 mot Colorado. Man släppte in fem mål på dryga sju minuter i den första perioden, så inledningen av matchen var under all kritik. Man spelade upp sig under matchens gång, men man var aldrig riktigt nära, och nu är det bara att glömma den insatsen.
Innan dess tog man tre raka segrar där man bland annat även slog just Colorado, så formen bör fortfarande vara bra.

Kollar man på truppen så har man ett starkare lag än Anaheim då spelare som Garland, Schmaltz, Dvorak, Kessel och Keller finns i laget. Man har också ett mer komplett lag än vad Anaheim har, och det är något jag tror blir avgörande här.
Saknas gör Raanta, Pitlick, Kuemper och Hjalmarsson.

Anaheim har inte imponerat på mig under säsongen och då man ställs mot ett revanschsuget Arizona så tror jag att man får det för tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Miller (Unconfirmed) - Hill (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip