Anaheim Ducks - Edmonton Oilers

Goalies: Bernier (probable) vs Talbot (probable)

Anaheim Ducks besitter en tredjeplats i Pacific Division, 1 poäng före Calgary Flames som är inne i ett riktigt stim för tillfället. Även om laget skulle tappa tredjeplatsen har laget en bra försprång i poäng, så med största sannolikhet kommer det bli slutspel för Ducks i år. Senast gjorde man en stark insats där man slog San Jose Sharks på bortais med 2-1 i en jämn match. Ducks inledde bäst men Couture hittade in kvittering sent i första perioden. Matchvinnande målet kom andra halvan av tredje perioden då Jakob Silfverberg avgjorde oassisterad.

Edmonton Oilers sitter i samma sits Ducks, där man sitter på samma poäng som Ducks men målskillnad för att man sitter på andraplatsen i Pacific. Laget har bra form med 4 raka vinster där man nollade LA Kings senast i 2-0 vinsten. I min åsikt gjorde Oilers ingen särskilt bra insats, utan de var Kings som återigen spelade riktigt uselt. McDavid fortsätter att dra lasset i de unga Oilers och jag fortsätter att imponeras av den grabben.

Inför nattens match tycker jag vi har jämna förutsättningar, men Ducks på hemmais ska såklart väga över. Enligt mig ska Ducks vara snäppet bättre truppmässigt än Ducks, och jag tycker Bernier sett ok ut de starter han fått. Enligt mig har Ducks minst 56% på hemmais och vi får därför ett helt okej odds i mina ögon.

Jag kommer därför spela på hemmaseger här och spelar alltså

Anaheim Ducks ML @ 1.806 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip