Anaheim Ducks - Edmonton Oilers

Goalies: Gibson (probable) vs Talbot (probable)

Game 2 i natt mellan favoriterna Anaheim Ducks och Edmonton Oilers. Oilers som skrällde i Game 1 och vann första mötet med 5-3 har verkligen satt press på Ducks som såklart vill utjämna serien här i natt.

Anaheim Ducks gick som en klarhet genom första rundan där man slog ut Calgary Flames i fyra raka matcher. Väldigt starkt gjort enligt mig då Flames såg riktigt heta ut i slutet av säsongen. Man har verkligen fått igång sina viktigaste spelare och de märks att laget har en del rutin då spelare som Getzlaf och Kesler är riktigt heta.

Edmonton Oilers är underdogen som har kapaciteten att gå hela vägen. Dock känns det som om laget fortfarande har en bit kvar med sina unga spelare. Laget kretsar mycket kring McDavid men han har inte sett lika het ut de sista matcherna. I Game 1 var det Mark Letestu som visade vägen och jag tyckte ändå Ducks kontrollerade McDavid bra.

Som vanligt är Game 2 oerhört viktig i dessa slutspelsserier, speciellt som man med sina hemmaisfördel förlorat första matchen. 0-2 för att sedan åka iväg och spela två bortamatcher är oerhört tufft och det är ett läge som såklart Ducks inte vill sätta sig i.

Nej jag tror man rycker upp sig lite i natt och spelar aningen mer fysiskt för att få stopp på Oilers snabba spelare. På hemmais ska man vara favoriter och i natt tror jag på att man klarar trycket.

Jag spelar därför

Anaheim Ducks ML @ 1.735 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel



Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip