Anaheim Ducks - Nashville Predators

Goalies: Gibson (probable) vs Rinne (probable)

Game 2 i Western Conference finalen mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators. Det var Preds som lyckades vinna Game 1 i en match som man var det bättre laget i. Hela 43 skott lyckades man få iväg mot Gibson som gjorde en bra match. Matchen slutade 3-2 efter OT efter att Preds kommit tillbaka från ett 1-0 underläge.

Game 1 började på bästa sätt för Ducks som gjorde 1-0 på matchen första skott bakom en Rinne som var aningen skymd. Efter målet så åt sig Preds in i matchen och man skickade många skott mot Gibson för att sätta press på de och pressa ner Ducks lågt i egen zon. Filip Forsberg hittade en kvittering efter en snygg styrning i slutet av första perioden och när sedan Watson kunde göra sitt första mål detta slutspel hade man lyckats med att vända matchen. Ducks lyckades dock hitta en kvittering genom Hampus Lindholm efter ett perfekt skott från blå bakom en skymd Rinne och tog matchen till OT. De var dock Preds som lyckades hitta matchvinnande 3-2 målet i OT genom James Neal!

I natt är det en oerhört viktig match för Ducks som måste upp i spelet om man ska ha chans mot detta formtoppade Preds. Det viktigaste är att få in folk framför Rinne och då är det spelare som Ryan Kesler som måste sticka fram. Jag tror dock det måste till minst 3 mål för vinst mot detta starka Preds och då oddset på Ducks Ö2.5 mål är högre än ML är det är givet val här.

Nattens spel blir alltså

Anaheim Ducks Ö2.5 mål @ 1.943 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip