Anaheim Ducks - Vancouver Canucks

Goalies: Gibson (probable) vs Markström (probable)

Anaheim Ducks har i natt en riktigt viktig match mot Vancouver Canucks där laget måste bryta sin 3 matcher långa förlustsvit och börja plocka poäng om det ska bli slutspel i vår. Just nu ligger man utanför slutspelsplatsen med endast 12 matcher kvar och nattens motstånd mot nattens motstånd är det bara 2 poäng som gäller. Anaheim kommer senast från en 2-4 förlust mot St Louis Blues på hemmais där man förväntades plockat poäng. Istället blev man utan efter att Blues varit effektiva i en tajt och jämn match. Ducks har spelmässigt sedan John Gibson kommit tillbaka sett stabila ut defensivt men har inte riktigt lyckats få med sig de vinster man behövt och nu på hemmais igen där man är 19-10-5 i år är det bara vinst som gäller.

Vancouver Canucks är som alla vet ett jumbolag i år och laget har egentligen haft det tufft hela säsongen där man då och då stuckit upp med fina insatser. Det mesta har handlar kring Brock Boeser i ett annas så trött Vancouver. Nu har man sin unga stjärna skadad och han missar resten av säsongen och det har märkt på Canucks senast insatser. 4 raka förluster och endast 2 gjorda mål framåt säger en del om vilken tungt han bar för detta Canucks. Man har alltså blivit nollat två matcher i rad och är dessutom usla 2-6-2 senaste 10 matcherna.

I och med hur viktig nattens match är för Anaheim i jakten om slutspel då man måste ta 2 poäng här och att Vancouver är i den usla form man är så talar det mesta för hemmaseger här. Trots 3 raka förluter för hemmalaget är man ett betydligt bättre hockeylag som vanligtvis stortrivs mot just Canucks. Laget har vunnit de 2 möten lagen ställts mot varandra denna säsong med 5-0 och 4-1 och jag tror vi kan se liknande siffror i natt igen. Jag spelar alltså

Match: Anaheim Ducks - Vancouver Canucks
Spel: 1
Odds: 1.70
Insats: 5/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip