Mycket rysk hockey idag och jag finner ett intressant odds i en match mellan Atlanty - Krasnaya Armiya där gästerna ska vara numret större, trots bortaplan.

Atlanty ligger på plats 14 i sin conference med tolv segrar på 34 matcher. På hemmaplan som man har nu prioriterar man defensiven i första hand och man spelar många målsnåla matcher. Kikar vi på hemmamatcherna hittils så har bara sex av de tolv matcherna gått över 3.5 mål, och det tyder på att man spelar snålt på hemmaplan. På resande fot har man inte alls samma siffror utan där har 20 av 22 matcher gått över 3.5 mål. Man är också bättre på hemmaplan där de flesta av poängen spelats in. Nu är dock motståndet hårt och jag tror inte man räcker till ändå.

Krasnaya Armiya går starkt i ligan där man ligger femma. Man har fyra lag före sig och alla dessa lagen är något bättre än vad man själva är så en femteplats är riktigt bra. Formmässigt så står man på nio segrar de tio senaste matcherna och man har även sju raka segrar just nu. Spelschemat har varit relativt enkelt, men här är det nästan lite lättare och då ska segerchansen vara god.
Lagets bästa spelare Filin har inte varit lika bra senaste tiden och då har inte segrarna varit lika stora, men jag såg lite av senaste matchen och tyckte han kändes på gång igen, vilket är klart positivt för laget. Nu står dock inte laget och faller på honom, utan bredden är riktigt bra och även om han skulle saknas så ska skillnaden fortfarande vara stor mellan lagen.

Gästerna ska ha bra chans att vinna matchen med flertalet mål, och då williamhill bjuder på fina 1.90 när övriga bolag ligger neråt 1.75 så finner jag bra värde i spelet.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // tobbe

This is the stats tab
This is the post tip