Mycket rysk hockey idag där det finns ett par fina värden, här tycker jag mig ha funnit ett intressant spel till lite över 2 gånger pengarna.

Bars ligger på plats 16 i tabellen vilket också är den sista slutspelsplatsen. Man måste fortsätta vinna en del matcher för att ha jagande lag bakom sig där det är väldigt tätt ovanför också. Formen är god med tre segrar på de fyra senaste matcherna, och från att vara ett lag som inte glänser i offensiven så har man spelat rätt bra anfallshockey senaste tiden och jag blir inte förvånad om man trycker in några puckar i matchen, trots att motståndet är bra idag.

Krasnoyarsk ligger på en tiondeplats i tabellen och som jag tidigare nämnt så är det jämnt mellan flera lag, och man har tex bara fem poäng upp till en fjärdeplats.
Man står på tre raka segrar där man gjort 15 mål framåt, varav åtta kom mot suveräna serieledarna Dinamo St Petersburg. Defensivt brukar man sköta sig väldigt bra och har bara släppt in 55 mål på 30 matcher, där man dock inte sett lika stabila ut på slutet.

Ett aningen starkare bortalag som har en vass offensiv ska ha goda målchanser samtidigt som hemmalaget också fått ordning på sin offensiv. Tror på en del mål och tycker vi får bra betalt på överspelet.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip