Vi fortsätter med rysk hockey och KHL där jag tycker mig ha hittat ett väldigt fint överspel i en väldigt intressant match.

Barys Astana står som hemmalag och senast mötte man St Petersburg och förlorade med 1-4, vilket absolut inte är något att skämmas över. Ska man vara ärlig så spelade man riktigt bra ishockey de två sista perioderna och pressade bitvis gästerna ordentligt. Shestyorkin gjorde en väldigt stabil insats i kassen för St Petersburg och var en stor orsak till att man lyckades vinna matchen tillsammans med en sylvass offensiv.
Utöver denna match så har man visat upp ett fint offensivt spel. Problemet i laget är dock ojämnheten där förstalinan är hur mycket bättre som helst än övriga linor, vilket den interna poängligan visar. Nu har man en på pappret lättare match framför sig och då tror jag även övriga linor kan trycka in några puckar framåt.

Lokomotiv Yaroslavl har verkligen visat höga toppar med djupa dalar, där man har gjort det som förväntas från laget. Man står på två raka förluster där man förlorat med 6-1 och 4-3. Något jag tycker är positivt från senaste matchen var att Brandon Kozun fick göra två mål och fått nätkänning nu efter en ganska dålig utdelning hittills.
Jag har tidigare nämnt att Lokomotiv Yaroslavl blivit ett mer offensivt skickligt lag än man var för några år sedan, och matcherna tenderar till att bli mer målrika.

Denna matchup brukar bli målrik och kikar man bakåt fem matcher så har dessa slutat 7-1, 1-8, 4-1, 4-3 och 3-4.
Bwin sticker ut lite med oddset och lär snart droppa och komma närmre övriga bolag. Jag hugger innan droppet kommer och spelar till fina 1.87. Kommer även kliva in med låg insats på 1 & över 4.5 mål.

Speltips: Jag tror på mål och spelet sitter om det blir minst fem mål i matchen och kliver in med 5u.// Tobbe




This is the stats tab
This is the post tip