KHL bjuder på en del riktigt fina matcher idag och jag har fått upp ögonen för en match, där jag tror hemmalaget är aningen starkare än gästerna.

Barys Astana går riktigt starkt i ligan, och jag tror de flesta är överraskade över att man ligger tvåa i sin conference.
Firma Dawes - Vey - Frattin är glödheta. Dawes har gjort 28 mål hittils på 25 matcher, Vey har gjort 8+29 på 29 matcher och Frattin står på 11+15 på 26 matcher.
Det går inte blunda för att dessa herrar bär laget på sina axlar. Ska heller inte glömma backarna i förstalinan Dietz och Dallman som också öser in poäng framåt.

Podolsk kommer formlösa till matchen trots seger mot Omsk senast. Men man hade 50 skott emot sig och det var målvakten Saprykin som stal poängen i den matchen.
De tio senaste har man alltså bara vunnit två, och den enda övertygande matchen var i segern mot Minsk med 4-0. Utöver den segern så har spelet sett knakigt ut.

Baryas Astana med en glödhet förstakedja bör kunna åka åttor i offensiv zon och jag tror gästerna får åka hem utan poäng denna gången.

Speltips: 1 vilket betyder hemmaseger på ordinarie tid och jag investerar 4u// Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip