"Det var ju kuken", som Glenn Hysén hade uttryckt det. ÖIS snubblade in 2-1 på övertid igår och vi åker på en void. Det efter att Degerfors radat upp målchanser i den andra halvleken.
Jag vägrar se det som ett tecken utan fortsätter med att försöka finna deg på den där sidan utav världen. Den där världen där folkrace är viktigare än allt annat.

Bik Karlskoga ska ut och veva i kväll. Och man ska göra det mot Timrå i sin hemmahall inför en förhoppningsvis halvstor publik med Bofors mått mätt.
Värmlänningarna har inlett säsongen strålande, även om motståndet inte har varit mördande.
Men att åka upp till Mora, som senast, och dunka iväg 45 skott (vinst 4-2) är inget annat än ett dagsverke modell bättre.
Man är tvåa i serien där den enda plumpen är borta mot Västerås, där man inte alls var på tårna under de första minuterna och Västerås kunde grundlägga segern redan där.
Annars har det inte varit något snack. Tre gedigna segrar - och det mot lag som i allra högsta grad kan klassas med detta Timrå.

Timrå, ja. 16(!!!) nya spelare inför säsongen. Och med den ekonomiska situation man befinner sig i så har man av naturliga själ inte kunnat värva några färdiga stjärnor utan plockat in en hop av 93:or, 94:or och 95:or. Så klart utvecklingsbart på sikt, och en helrätt satsning.
Men att åka ner till Karlskoga och möta det elaka laget, nej, det tror jag faktiskt kan vara den sämsta bortamatchen för detta Timrå.
För som vanligt så kommer hemmaspelarna inte att komma ut på isen med några silkesvantar, utan som alltid tvärtom.

Karlskoga kommer till till spel utan Jonas Karlsson och Martin Sandgren. Inte helt optimalt.
Didrik Strömberg, Tommy Stenqvist och Emil Pettersson är inte tillgängliga för Timrås del.
Här vill jag påstå att det är fördel Timrå. Men inte att det på något sätt väger upp ettan.

Svenska Spel erbjuder 1,70 på hemmasegern. Det känns rätt okej.
bet365 erbjuder 1,90 - det är med andra ord mer än okej och det nyper jag direkt.

This is the stats tab
This is the post tip