Dags för match mellan Björklöven och Troja-Ljungby där jag tror på en målrik historia. Jag kommer spela över 5.5 mål hos Nordicbet som betalar 2.50. Spelas som vanligt med flatinsats.

Björklöven har tagit viktiga viktiga poäng i sina tre senaste omgångar, innan det såg det dock allt annat än bra ut då man hade fyra raka matcher utan poäng. Nu har formen vänt lite och det är nog ett lag fullt med energi som tar emot Troja idag. Dessutom är det en stor dag i T3 Center, man kommer nämligen hylla sina guldhjältar från 1987, så det kanske kan bli en extra motivationshöjare för hemmalaget under matchen. Angående överspel i denna matchen så har jag vägt in en hel del viktig fakta som jag tror kan bli avgörande för mycket mål här ikväll. Dels är det att Björklöven är ett av lagen i serien som drar på sig allra mest utvisningar och i kombination med det så har man seriens klart sämsta boxplay. Idag möter man visserligen inte ett jättevasst PP men risken att det kommer ringa i PP är ändå stor. I Björklövens matcher skjuts det oerhört mycket åt båda håll. Man släpper givetvis till fler skott mot eget mål än vad man skjuter, men man skjuter även en hel del själva. Snittet i Björklövens matcher angående skott är seriens nästa högsta. Adam Werner, Björklövens målvakt har inte heller haft någon strålande inledning på sitt målvaktsspel i HockeyAllsvenskan, han har en räddningsprocent på 90.37% samt släpper in 2.73 mål per 60 spelade minuter hittills.

Troja är inne i en fin form, laget har tre raka segrar på kontot och kanske den allra skönaste hemma senast när man lyckades slå Leksand på hemmais med 5-4 efter övertid. Troja är även dem ett lag som har skottrika matcher åt båda hållen. Troja har hittills i seriens inte gjort allt för många mål, men man skjuter rätt mycket och har haft en låg målprocent på sina skott, får man upp den lite kan man nog ta några kliv i tabellen. Troja och Björklöven har släppt in exakt lika många mål på lika många matcher och har ett totalt snitt på 2.875 mål per match. Jag tror på en fartfylld match ikväll med mycket målchanser åt båda håll, två lag som verkligen tror på tre poäng ikväll eftersom båda lagen har en fin form och dessutom en bra målform. Över 5.5 hos Nordicbet känns fin till 2.50!

Match: Björklöven - Troja-Ljungby
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.50
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip