Dags att prova Björklöven igen. Idag möter Löven Troja/Ljungby på hemmais och det känns som en match dem mycket väl kan vinna med tanke på hur bra man varit den senaste tiden. Raka ettan spelas hos William Hill med en flatinsats till 1.95!

Björklövens form är god. Man hade innan den senaste matchen borta mot Södertälje tre raka vinster. Även i matchen mot Södertälje var man bra, man förlorade visserligen matchen med 3-1, men jag tycker Björklöven sett över 60 minuter var det bättre laget. Så det jag vill trycka på här är att Lövens form fortsatt är god. Löven ligger just nu på femte plats i serien och måste mer eller mindre ha denna seger om man ska kunna haka på i den absoluta toppen.

Troja/Ljungby är ett typiskt lag som man mer eller mindre aldrig vet vart man har. På sina tre senaste matcher exempelvis så har man verkligen blandat och gett. Tre matcher, två förluster en vinst. Först förlust hemma med 2-3 mot Västervik och matchen efter det överkörda av Karlskoga på bortais med 6-2. Men i den senaste matchen så körde Troja/Ljungby över Leksand med hela 6-1 på hemmais. Otroligt varierande resultat med andra ord. Idag möter man Björklöven på bortais och bortais har inte varit någon rolig historia för Troja/Ljungby denna säsongen. Seriens sämsta lag på bortais talar sitt tydliga språk. Samtidigt är Björklöven seriens femte bästa hemmalag.

I specialteams så är lagen bra på olika saker, Löven har ett väldigt starkt PP samtidigt som Trojas PP är mycket svagt. Tvärt om vad gäller BP, Löven med ett svagt BP och Troja med ett starkt.

Lagen har mötts tre gånger denna säsong, de två första mötena vann Löven på hemma samt bortais, men senast vann Troja på hemmais. Det känns trots allt som klar fördel Löven på hemmais, 1.95 på den raka ettan känns helt klart spelvärd.

Match: Björklöven - Troja/Ljungby
Spel: Björklöven
Odds: 1.95
Insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip