Tjena alla storrekare. Här ska ni få ett fint speltips i hockeyligan belägen på andra sidan Atlanten.

Tuukka Rask är skadad. Andra målvakten Anton Khudobin är skadad. Vilket betyder att Malcolm Subban blir uppkallad, och jag lovar att han inte är lika bra som sin äldre broder P.K.

Malcolm plockas upp från AHL laget Providence Bruins och har inte imponerat alls hittills. Håll i er nu, tänkte dra lite siffror. Den 22 årige Malcolm har lyckats rädda skamfulla 84.6% av skotten som träffat honom de fyra första matcherna och har ett GAA (Goal against average) på 4.5 mål per match, och det genererar i 0-3-1 för Providence. Detta är alltså målvakten som vaktar Bruins kasse inatt mot Minnesota som för mig in på nästa punkt.

Wilds är inget erkänt bra bortalag och hade Tuukka stått inatt så hade jag nog avstått. Storstjärnan Bergeron precis tillbaka efter skada och har inte startat lysande. Wilds har två raka förluster on the road men jag hoppas att man kan skjuta sina 30 skott även inatt för det kommer generera i mål, var så säkra.

Finns inte mycket mer att säga. NHL kan sluta hur som helst, men är villig att testa när en tredjemålvakt med taskig form skall ställa sig i världens bästa hockeyliga. 1.92 på Minnesota Wild ML är fin, men ser nog helst att man lirar Wild ö2.5 @1.75 på Betsson

Ni kan ju försöka iaf ha en fortsatt bra trött Tisdag. Kram

This is the stats tab
This is the post tip