Boston Bruins - Montreal Canadiens

Goalies: Khudobin (probable) vs Price (probable)

Montreal Canadiens ångar på och man vann senast mot Arizona Coyotes med klara 5-2. Som jag sagt flera gånger nu är man ett lag som verkligen har ett bra lagbygge och man klassas av mig som ett av de bästa lagen i år. Med Price tillbaka i mål tycker jag man får ett bättre lugn i försvarsspelet. Man har inlett säsongen bra med ett record på 3-0-1 och är alltså fortfarande obesegrade efter FT.

Boston Bruins verkar också studsat tillbaka efter fjolårets floppsäsong. Man har spelare som Brad Marchand i toppform och med Patrice Bergeron tillbaka i lineup har man två riktigt tunga linor i laget. Man vann även de senast då man slog New Jersey Devils med 2-1. Laget gjorde en vändning i tredje perioden då man gjorde två mål. Just Patrice Bergeron och Marchand var spelarena som vända matchen för Bruins. Bergeron var även den som avgjorde matchen med 1.15 kvar och man får säga att hans återkomst var betydelsefull.

Det som jag intressant i den här matchen är att Habs väldigt väldigt ofta har lätt för just Bruins spelstil och man har ett mentalt övertag mot de. Jag är inte helt säker, men jag tror till och med Habs haft 10 raka vinster mot Bruins ett tag. Nu har Habs vunnit de 8/10 senaste mötena. Lagen delade på vinsterna förra säsongen där man tog 2 vinster var.

Nej jag tycker vi får ett helt godkänt odds på Habs i natt mot ett Bruins som dessutom har målvaktsproblem. Tukka Rask är skadad och Anton Khudobin förväntas starta. Price bör ha stort övertag i den målvaktsmatchen.

Jag spelar alltså

Montreal Canadiens ML @ 1.934 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip