Boston Bruins - Washington Capitals

Goalies: Rask (confirmed) vs Holtby (confirmed)

Boston Bruins fick bryta sin förlustsvit på två raka förluster efter att man krigat hem segern senast mot Vegas Golden Knights som skrevs till 2-1. Bruins som jag tycker blandad väldigt bra insatser med att inte alls komma upp i nivå inledde väldigt starkt mot Vegas, men jag tycker inte man har någon skärpa och man sätter helt enkelt inte dit chanserna man skapar. Visst så vann man senast mot Vegas, men det laget har varit hårt matchat med sin 4e målvakt mellan stolparna. Segern satt även långt in och jag tycker Bruins har mycket att förbättra om det ska bli slutspel i vår.

Washington Capitals är som alla vet ett topplag, men laget har inte riktigt kommit upp i samma nivå som man hade förra året. Laget har varit väldigt upp och ner och har inte tagit poäng i två raka matcher sedan lagets fina start på 3 raka vinster i säsongens 3 första matcher. Senast vann man alltså mot NY Islanders med 4-3 i en väldigt sevärd match. Caps spelade väldigt bra den matchen och man hade väldigt bra uppföljning på sina anfall och tredjegubben gjorde ofta ett enormt arbete. Caps låg aldrig under i matchen och även fast Islanders skapade tryck så får man ändå säga att Caps vann stabilt.

I natt är Caps återigen på bortais och ställs alltså mot ett av sina favoritlag att möta. Capitals har vunnit hela 9 raka möten med Bruins och är något av ett spöke för björnarna. Lägg där till att jag tyckte Caps såg bra ut mot Islanders medan Bruins fick kämpa hårt mot ett av ligans svagare lag, tycker jag oddsen är lite omvända. Vi får i dagens läge Washington till underdogs till 2.00 gånger pengarna medan jag tycker det ska va omvänt, alltså 1.85-1.90 på laget här.

Nu har man chans att ta poäng i två raka matcher och det tror jag man gör mot sina favoritmotståndare Bruins. Nattens spel blir därför

Nattens spel blir därför

Match: Boston Bruins - Washington Capitals
Spel: 2 moneyline
Odds: 2.00
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip