Jag tycker matchen mellan Brynäs och Frölunda känns väldigt jämn på förhand, kanske Frölunda som små favoriter, Unibet erbjuder oss 2.60 på Frölunda att vinna matchen under ordinarie tid och det känns lite väl högt tycker jag.

Brynäs och Frölunda, ett riktigt klassikermöte. Jag håller Göteborgarna som sagt som liten favorit i denna match, Frölunda har haft en oerhört fin och stabil form under en längre period nu. En stor anledning till att Frölunda höjt sig den senaste tiden är på grund av alla deras fina värvningar som verkligen levererat, vad sägs om Mursak som senast i sin debut borta mot HV71 gjorde två mål då Frölunda vann med 5-3. Frölunda känns som ett av seriens absolut bästa lag för stunden och det är inte mycket som lyckats stoppa dem den senaste tiden.

Brynäs har också haft en väldigt fin form den senaste tiden med fem segrar på sina sex senaste matcher, förlusten kom i förra omgången mot Rögle då man föll med 3-1 på bortais. En sak som är väldigt viktig att tillägga här är att Brynäs haft ett ganska så gynnsamt spelschema, i sina sex senaste matcher har man haft Färjestad (H), Karlskrona (B), Örebro (H), Luleå (H), Mora (B) och nu senast Rögle (B). Frölunda har gjort lika fina resultat och mött bland de tuffaste man kan möta i serien så det är inte riktigt jämförbart.

Brynäs har seriens bästa boxplay samtidigt som Frölunda har ett av seriens finaste PP. Det blir verkligen en kamp i specialteams imorgon vilket lag som spelar smartast då Frölunda och Brynäs är väldigt jämna i spelformen om man slår ihop BB och PP. Jag håller dock Frölunda som knapp favorit, dels för att Frölunda har varit oerhört tuffa den senaste tiden och värvat in nya fräscha spelare och dessutom att Frölunda är ett bättre hockeylag än Brynäs.

Lagen har mötts en gång denna säsong, då vann Brynäs med 4-0 i Scandinavium, snacka om att Frölunda kommer vara revanschsugna efter den kollapsen.

Frölunda vinner detta!

Match: Brynäs - Frölunda
Spel: Frölunda
Odds: 2.60
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip