Full omgång i SHL ikväll, och vi får se ett hett möte mellan Brynäs och Luleå. Vad jag tror om matchen? Jag tror vi får se på mål!

Brynäs har bra form och kommer till matchen med tre raka segrar. I dessa matcher har man både släppt in mycket mål och hel enkelt gjort fler framåt. Efter ordinarie tid har dessa matcher slutat med sex, åtta och sex mål, och offensivt levererar man.
Man ligger fortfarande pyrt till i tabellen då man ligger på en tiondeplats, men samtidigt har man en bra bit ner till Örebro som jagar bakom och det är bara uppåt i tabellen man siktar.
Kevin Clark fortsätter att visa varför han är viktigt för sitt Brynäs, och han har nu gjort poäng i åtta av de nio senaste matcherna, varav det blev ett hattrick i den senaste matchen. Han är dock inte den enda som levererar framåt, då Palushaj också är sylvass framåt, samt backen Gunderson.

Luleå har även dem fin form nu då man står på fyra segrar de fem senaste. Innan dess så hade man en tyngre period, men man ser ut att ha hittat spelet igen. Även här så har man hittat ett fint offensivt spel, och man har gjort 18 mål de fem senaste matcherna.
Senast blev det förlust med 5-3 borta mot Mora, och trots att man bara sköt 19 skott så krigade man in tre puckar.
Emil Larsson får räknas som lagets formstarkaste spelare och han står på tio mål de 16 senaste matcherna, och det glöder om honom.

Jag tror på målfest i kvällens match och räknar med att Clark, Palushaj och Larsson med flera bjuder på en härlig offensiv tillställning.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip