Dags för den andra och sista matchen mellan Brynäs och Luleå ikväll om ni frågar mig. Jag tror nämligen att Brynäs stänger denna åttondel med en seger hemma ikväll mot Luleå. Jag kommer därför spela Brynäs till 2.15 hos ComeOn med en flatinsats.

Brynäs vann den senaste matchen uppe i Luleå med ett sent avgörande i den tredje och sista perioden. Ett mål som givetvis betydde oerhört mycket för denna åttondelsserie då Brynäs har chansen att avgöra på hemmais ikväll och jag tror att man gör det. Det handlar nästan bara om det mentala nu, det är så få matcher och det är små marginaler vilket lag som går till kvartsfinal. Brynäs hade dem små marginalerna på sina sida i den senaste matchen då man tillslut vann en väldigt jämn match och har ett stort försprång mot Luleå nu.

Brynäs saknar precis som förra matchen en del viktiga spelare, men till skillnad från den förra matchen så får man idag tillbaka Jörgen Sundqvist som givetvis är en mycket viktig spelare.

Jag anser att det är så mycket mentalt som avgör inför en sån här match. Brynäs går in med känslan att man lyckades vinna den förra matchen på bortais och har nu två chanser att gå vidare. Först en hemmamatch (matchen ikväll) och om man skulle förlora den så möter man Luleå i en tredje och avgörande på bortais där återigen pressen kommer vara på Luleå som har hemmaisfördelen. Jag anser att såna här extreme mentala faktorer kommer till att bli oerhört avgörande.

Brynäs har ett fruktansvärt bra poängsnitt mot just Luleå. Man har slagit Luleå i sina 8/9 senaste möten och det påverkar också lagen mentalt såklart. Otroligt skön känsla för Brynäs som vet att man vet hur man slår Luleå, samtidigt som Luleå inte knäckt koden hur man ska hantera Brynäs.

Nej jag tycker att det är mentalt en sån stor fördel till Brynäs så jag tror att dem utnyttjar det ikväll och vinner. Hoppas dem lyckas vinna under ordinarie tid, men det tror jag att man löser.

Match: Brynäs - Luleå
Spel: Brynäs
Odds: 2.15
Insats: Flat
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip