Drar iväg ett sista speltips här hos rekat och klart. Kom ihåg att om ni vill ta del av spelen direkt när jag skriver ut dem så finns dem på min twitter där jag heter lika som här @SHLGrinder. Spelet jag har bestämt mig för är Brynäs FT till @1.94, den spelas med 3/5U hos Unibet .

Brynäs mot Malmö alltså, en väldigt jämn match på förhand där jag ändå tror Brynäs ska dra det längsta strået. Anledningen till det är såklart flera orsaker, men man har visat upp ett väldigt fint spel denna säsong men nu hamnade man på en liten dipp där man förlorade fem raka matcher innan man nu i den senaste omgången lyckades slå Frölunda med 2-4 i Scandinavium efter att ha vänt ett 2-0-underläge, oerhört starkt! Det var en livsviktigt match ur två synvinklar, dels för att grundserien börjar gå mot sitt slut och då är varje poäng extra viktiga såklart. Den andra orsaken till att denna seger var så viktig för att man visade moral att man kunde vända 2-0 i Scandinavium till en 4-2-seger. Jag har ingen koll på detta men har väldigt svårt att se att Frölunda har tappat en tvåmålsledning hemma denna säsong, som sagt oerhört starkt av Brynäs. Dessutom är förlustsviten bruten och nu kan man börja jobba på en ny vinstsvit istället.

Malmö har vunnit sina två senaste och tagit poäng i sina tre senaste. Men det är ingenting jag imponeras speciellt utav. Man har haft ett väldigt lätt schema och tycker faktiskt att ta 6/15 möjliga poäng när man möter Leksand, Karlskrona och Rögle borta + Färjestad och Luleå hemma inte alls är speciellt starka papper. Man har haft ett relativt lätt schema men ikväll tror jag man får det hett om öronen när man åker till Gävle för att försöka slå ett maxladdat Brynäs.

Match: Brynäs-Malmö
Spel: Brynäs FT
Odds: @1.94
Insats: 3/5U
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip