Två svensklag ska spela kvartsfinaler i CHL ikväll, två lag som ligger under från det första mötet. Brynäs ligger under med två mål mot Trinec och jag tycker att mållinan ligger för lågt här. Det borde bli en rejäl offensiv från Brynäs och det kommer givetvis öppna upp bakåt när man ska försöka hämta in ett tvåmålsunderläge. Jag spelar över 4.5 mål hos Nordicbet till 1.77 med en flatinsats.

Brynäs har VERKLIGEN hittat formen. Brynäs som var krisens krislag har nu sex raka trepoängare i SHL, wow säger jag bara. Man ligger nu nia i tabellen och har ett otroligt fint utgångsläge om man jämför med hur det såg ut för en månad sedan. Men nu fokus på CHL och där ska man försöka vända ett underläge mot Trinec. Jag ser det inte alls som en omöjlighet med tanke på Brynäs stundande form. Brynäs har gjort oerhört mycket mål den senaste tiden samtidigt som man hållit ihop defensiven väldigt bra. Det är dock en helt annat sak idag gällande defensiven, för att kunna gå vidare måste man vinna med minst två mål och det kommer ju givetvis göra att man måste gå på hårdare än i vanliga fall och ytor kommer ges, måste ges till Trinec för att kunna vända detta. Trinec har ett målsnitt i sina matcher i den inhemska ligan på 5.1 mål per match, så det är inget jättetight lag som Brynäs kommer möta idag. I Brynäs match senast mot Trinec sköts det otroliga 66 skott och blev bara fyra mål. Skjuts det lika många skott idag så kommer det bli mer än fyra mål det kan jag utlova och då kommer även vårt spel sitta.

Jag hade verkligen satt en helt annat mållina här om jag var bokkie, tycker 1.77 på över 4.5 mål känns väldigt snällt om jag ska vara ärlig. Har svårt att se det bli mindre än fem mål i denna matchup.

Match: Brynäs - Trinec
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.77
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip