Dags för kvartsfinal nummer två mellan Brynäs och Växjö och det är inget snack om vilket lag som är superfavorit att vinna denna kvartsfinalserie, det är Växjö. Men att Brynäs står 3.65 hemma kan jag absolut inte acceptera. Jag kommer spela Brynäs till 3.65 hos LeoVegas med en flatinsats.

Som sagt, Växjö är ett klart bättre lag, men det är kvartsfinal nummer två och Brynäs har såklart långt ifrån gett upp detta ännu och att man står 3.65 på hemmais kan jag inte acceptera. Brynäs har precis som i förra matchen en del skador, givetvis något som påverkar negativt men inte så pass negativt att oddset ska rusa upp så här mycket.

Växjö var det klart bättre laget i den första kvartsfinalen, men Brynäs hemma är inte lätt att slå. Publikstödet kommer vara massivt och Brynäs har gjort bra resultat mot Växjö denna säsongen överlag. På fyra möten i grundserien slutade två matcher oavgjort och en av matcherna lyckades tigrarna vinna. Jag ska väl inte säga att Brynäs har Växjö som en drömmotstånd, men det är helt klart ett lag som man trivs hyfsat bra med att möta. Man vet att man måste vinna denna matchen för att hänga kvar i denna serie så det kommer verkligen vara gasen i botten från Brynäs sida.

Brynäs har dessutom ett viktigt vapen mot Växjö och det är att man har seriens bästa boxplay som kan sätta stopp för ett av seriens bästa PP. Det kommer vara en viktig del av spelet, att klara av Växjös PP, släpper man enkla mål där blir det väldigt svårt att vinna. Jag tror verkligen Brynäs har chansen att vinna morgondagens fight. Oddset 3.65 är iallafall alldeles för högt i min värld.

Match: Brynäs - Växjö
Spel: Brynäs
Odds: 3.65
Insats: Flat
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip