Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs

Goalies: Lehner (confirmed) vs Andersen (confirmed)

Buffalo Sabres spelade senast i söndags mot NY Islanders där man föll med 4-2. Sabres är sedan ett tag tillbaka borta från slutspel, och laget spelet mest för sin heder varje match, men man märker att när man möter lag som fortfarande krigar för slutspel, skiljer det sig en aning i vilja om att verkligen vilja vinna vid tuffa lägen. Så var matchen mot Islanders och jag tror vi kommer få nått liknande i natt.

Toronto Maple Leafs är laget som gästar Sabres i natt och Leafs är i högra grad med i slutspelsracet. Laget sitter på tredjeplatsen i Atlantic Division, men som de flesta vet är det oerhört jämnt hela vägen ner till Carolina Hurricanes som 7 poäng efter. Vid en vinst i natt för Leafs skulle man säkra marginalen och då är man riktigt nära att uppfylla lagets mål för säsongen, dvs ta sig till slutspel. Leafs har en riktigt fin form med 7 vinster senaste 10 matcherna och man spelar med gott självförtroende. Senast slog man Detroit Red Wings med 5-4 i en match som blev onödigt spännande. Leafs hade en 3-1 ledning som man tappade till 3-3, men med 2 snabba mål sista två minutrarna kunde man tillslut vinna med 5-4.

I natt har vi alltså ett liknande läge för Leafs som senast mot Wings. Attityden kommer vara 100% för Leafs som väldigt gärna ska ta två poäng här för att skapa marginal mot övriga lag i kampen. Sabres har som sagt hedern och spela för, men det jag såg mot Islanders var ett relativt vekt lag som helst vill ta semester.

Leafs är i grunden väldigt bra och jag tycker man är det bättre laget på papperet, och med slutspel i huvudet bör man dominera ett formsvagt Sabres med 2 raka förluster i natt.

Jag tror på stabil bortaseger och spelar därför

Toronto Maple Leafs FT @ 2.05 med 4/7 units hos Nordicbet


För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip