Calgary Flames - Boston Bruins

Goalies: Rittich (probable) vs Rask (probable)

Calgary Flames föll senast mot Florida Panthers med 6-3 och laget tycker jag har svårt att hålla ihop spelet och leverera konsekvent flera matcher i rad. Mot Panthers var man inte med från start och åkte dirket på 0-1 i ryggen efter mål från. M.Matheson men innan första perioden var över så lyckades D.Hamilton kvittera från sin backposition. Dock var man helt underlägsna under andra perioden och Panthers körde över Flames och gjorde även 3 raka och snabba mål inom loppet av 6 minuter. Efter detta kom aldrig Flames in i matchen och man föll tillslut väldigt klart.

Boston Bruins har imponerat på mig länge och laget är 7-3-0 senaste 10 matcherna. Dock kommer man senast från en riktigt svag insats som var under all kritik då man blev totalt demolerade av Vancouver Canucks på bortais. Hemmalaget vann matchen med hela 6-1 och det kändes i mina ögon som Bruins gick in i matchen med dålig inställning och trodde man skulle damma av matchen utan att behöva ge 100%. Detta är något jag tror man fått höra i omklädningsrummet, och därför förväntar jag mig ett helt annat Bruins i natt, för formen på laget, den är det absolut inget fel på!

Jag har sett Bruins och Flames mötas många gånger förut och Flames gillar verkligen inte att möte Bruins tunga och fysiska spel. Med sina stora pjäser har små spelare som Monahan och Gaudreau svårt att leverera, i alla fall historiskt och Bruins har även stort övertag på målvaktssidan. I och med den svaga insatsen senast från Bruins så räknar jag som sagt med att man kommer ut i nattens match som ett helt nytt lag och då ska man plocka 2 poäng mot ett Flames som sagt inte har någon jämn nivå denna säsong. Det ska läggas till att Bruins vann mot Flames på hemmais med 5-2 senast i en match där man tog över efter en svag inledning. Historiskt sett har Bruins vunnit 6/10 senaste mötena och haft ett målsnitt på dessa matcher på höga 3.60 mål/match. Jag tror man fortsätter i natt och spelar därför

Match: Calgary Flames - Boston Bruins
Spel: 2 money line