Calgary Flames - Arizona Coyotes

Goalies: Johnson (probable) vs Smith (probable)

Calgary Flames jagar just nu slutspel och eftersom man spelar i tuffa Pacific Division kommer man ha svårt att ta en direktplats. Man jagar alltså Wild Card platserna och det är ett måste att man plockar poäng eftesom det är såpass jämnt mellan Kings, Flames och Preds. Man gjorde en grym insats senast då man 3-2 slog Pittsburgh Penguins efter straffar. En match där man hade en 2-0 ledning men tappade i tredje perioden. Starkt att skaka av sig tappet och avgöra i straffarna för Flames. Nu har laget vilat i nästan en vecka och bör vara spelsugna i natt!

Arizona Coyotes kommer inte vara något slutspelslag i år och laget krigar just nu på varje match för sin heder. Man är aningen tunna och har haft väldigt svårt att göra mål hela året. Dock vann man oväntat mot Pittsburgh Penguins med 4-3 efter OT senast. Enligt mig kändes det som Pens ställde in skorna lite och underskattade Coyotes. Laget hade en 3-1 ledning men Pens höjde tempot i slutet av tredje och tillslut kunde inte Coyotes hålla emot. Kvitteringen kom sent med 15 sekunder kvar av matchen. Dock starkt av Coyotes att vinna matchen i OT.

Inför nattens möte bör Flames lösa seger. Dock så är poängen betydligt viktigare för hemmalaget än för Coyotes, och det kan vara svårt för lag som Flames att säkra 2 poäng mot ett svagt lag som Coyotes. Jag tror Flames kommer vara noggranna och inte ge bort turnovers för man vill inte bjuda på enkla mål för Coyotes. Denna matchup brukar vara en målsnål sådan och jag tror vi har bra chans på de i natt också.

Jag kommer därför spela

Calgary Flames - Arizona Coyotes U5.5 mål @ 1.775 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip