Calgary Flames - Los Angeles Kings

Goalies: Ellitot (probable) vs Bishop (probable)

Calgary Flames, ett av NHLs formstarkaste lag, kan om jag förstått det rätt bli officiellt klara för slutspel i natt om man tar två poäng. Detta då man möter divisonslaget Los Angeles Kings på hemmais. Flames har som sagt bra form med två raka vinster och 7 vinster senaste 10 matcherna. Man slog Colorado Avalanche på hemmais i en stabil seger med 4-2. Flames har slagit Kings två senaste mötena där man senast vann med hela 5-2.

Los Angeles Kings sista chans var mer eller mindre igår när man gästade Edmonton Oilers på bortais. Dock blev det en ny förlust för Kings som trots en jämn match släppte in 2-1 i tredje perioden. Kings är inte matematisk borta från slutspel men det måste till ett mirakel om slutspel ska nån då man är beroende av andra lag. Känslan är att luften gått ur Kings som snart får ta semster.

Som sagt är Kings alltså B2B i natt borta igen mot ett Calgary Flames som kan bli slutspelsklart vid 2 poäng. Det råder ingen tvivel om att Flames flyger fram just nu och dessutom på hemmais med hemmafansen i ryggen ska det bara bli två poäng här enligt mig.

Jag kommer därför spela

Calgary Flames ML @ 1.74 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip