Calgary Flames - Minnesota Wild

Goalies: Johnson (probable) vs Dubnyk (probable)

Calgary Flames rekade jag senast mot Toronto Maple Leafs och då gjorde man jobbet efter en strålande första period. Flames skaffade sig redan efter 1 minut av matchen en 2-0 ledning och innan perioden var över hade man hunnit med att göra 3-0. Efter det backade Flames hem lite och lät Leafs spela. De skapade chanser men Chad Johnson hade en fantastiskt bra dag på jobbet och agerade mur.

Minnesota Wild föll senast oväntat mot jumbon Vancouver Canucks. Detta trots att man spelade bra och hade en 2-0 ledning. Efter kom Canucks tillbaka och stod för 4 raka mål varav 2 av de får ses som lite medstuds. Wild vek dock inte ner sig och kom tillbaka till 4-4 men ett sent mål av S.Beartchi satte spiken i kistan med 2.35 kvar av matchen.

Detta är lagens andra möte för säsongen där Flames snodde åt sig första mötet borta i Minnesota med 1-0. Det var egentligen då Chad Johnson började sin fantastiska formkurva uppåt då det var då han fick hålla nollan och har sedan dess varit väldigt bra. Dock har jag svårt att se de hända igen i natt. Wild är bra i år, men on the road har man som sagt inte varit lika heta. Dock känns det som Flames bör få det svårt att hålla nollan igen och mot ett lag man nollade senast känns det som det är Wilds tur i natt.

Oddsen är dugliga sett till hur historismen mellan lagen sett ut senaste 10. Wild har vunnit 7-2-1 senaste 10 med ett målsnitt på 3.10 mål/match mot Flames 1.90 mål/match.