Calgary Flames - Toronto Maple Leafs

Goalies: Johnson (probable) vs Enroth (probable)

Calgary Flames är inget superlag precis, men man krigar på match efter match. Laget har jobbigt nog sin bästa spelare i Johnny Gaudreau skadad men jag tycker ändå man har gjort okej insatser trots att det blivit 2 raka förluster på slutet. Senast föll man mot krislaget NY Islanders, men det ska lägga till att man var B2B efter en tuff match mot Flyers innan. Matchen mot Islanders var en jämn sådan och det var egentligen en slarvig turnover i slutet av första perioden som låg bakom förlusten. Annars en rätt jämn match där Flames skapade mycket farliga lägen, men inte hade skärpa nog att sätta din de.

Toronto Maple Leafs är B2B i natt efter att man lite oväntat slagit Edmonton Oilers med 4-2 igår. Statistiken i den matchen talade för Leafs, men Oilers är laget som är bättre på papperet. Dock Matthews och co annat och man dominerade matchen från början till slut. Cam Talbot i Oilers mål hade ingen vidare dag på jobbet då han släppte in 4/14 skott innan han blev utbytt.

Som sagt är Leafs laget som har bättre form än Flames, men i natt är det ombytta roller för hemmalaget jämfört mot senast. Nu är man utvilade medan Leafs är B2B och då förstår jag faktiskt inte varför bolagen satt matchen mer eller mindre som 50/50. Hemmaisfördel för ett lag som på pappret jag tycker är bättre än Leafs är en nobrainer för mig. Flames har dessutom gjort 3 mål eller mer i 4/5 senaste mötena hemma i Scotiabank Saddledome.

Nej när vi får 2 gånger på hemmaseger spelar jag utan att blinka. Ni får gärna fylla i om jag missat nått viktig information, men jag tycks inte hitta något speciellt i dagsläget.

Nattens spel blir alltså


Calgary Flames ML @ 2.02 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip