Carolina Hurricanes - Minnesota Wild

Goalies: Läck (confirmed) vs Kuemper (probable)

Carolina Hurricanes föll senast mot NY Islanders med 3-2 efter att man dagen innan totalkrossat samma Islanders med hela 8-4. Canes var laget som inledde bäst igen i B2B mötet och man hade tidigt i andra perioden en 2-0 ledning. Islanders lyckades dock svara upp genom rookien J.Ho-Sang och när Chimera hittade en kvittering sent i andra perioden var man ikapp. John Tavares avgjorde sedan efter 30 sekunder i OT.

Minnesota Wild tappade förstaplatsen i Central Division till Chicago Blackhawks efter att man föll mot de samt att man följde upp den förlusten med att 4-2 förlora mot Washington Capitals. Två väldigt tuffa matcher för Wild som såklart vill hitta tillbaka till vinnarspåret i natt. Mot Caps fick man jobba ur underläge hela matchen då Holtby hade en riktigt bra dag på jobbet samtidigt som Caps inte hade vunnit på länge. Ett riktigt hungrigt Caps på hemmais blev helt enkelt en för tuff uppgift.

I natt gästar man alltså detta Carolina Hurricanes, och tillskillnad från de två tidigare matcherna är man i natt klara favoriter mot ett lag som man är snäppet bättre än! Canes är generellt väldigt formsvaga med endast 3 vinster de 10 senaste matcherna. Det är förvisso Wild också med ändat 4 vinster senaste 10, men i grunden så är Wild ett betydligt bättre lag.

Wild har vunnit de 6/10 senaste inbördes mot Canes och snittat 3.00 mål/match i dessa möten. Wild Ö2.5 funkar också men lite lågt odds och jag väljer därför att gå på bortaseger.

Nattens spel blir alltså


Minnesota Wild ML @ 1.769 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip