Carolina Hurricanes - Pittsburgh Penguins

Goalies: Ward (confirmed) vs Murray (confirmed)

Carolina Hurricanes har det fortsatt svårt och laget inkasserade sin fjärde raka förlust senast då man blev nollade på hemmais av Toronto Maple Leafs. Matchen slutade 4-0 till bortalaget och har halkat långt efter övriga lag i slaget om sista slutspelsplatsen i Eastern. Laget har nu endast 58 poäng och 10 poäng upp till åttondeplatsen.

Pittsburgh Penguins gjorde en plattmatch senast då man föll med hela 5-2 mot svaga Detroit Red Wings, och detta på hemmais. Pens som annars sett oerhört starka ut under en längre period men har nu åkt på två raka förluster.

I natt gästar alltså Pens detta Canes som man vanligtvis trivs väldigt bra mot. Senast lagen möttes i år slaktade Pens Canes med hela 7-1 i en väldigt ensidig match. Pens har vunnit de 7/10 senaste mötena inbördes och haft ett målsnitt på höga 3.00 mål/match.

I natt tänker mig man ett Pens som verkligen bör rycka upp sig efter två svaga insatser. Man möter ett lag som faller bort mer och mer i slutspelsstriden och här anser jag bortalaget ha väldigt goda chanser till vinst.

Jag spelar alltså


Pittsburgh Penguins ML @ 1.724 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip