Chicago Blackhawks - Dallas Stars

Goalies: Crawford (probable) vs Lehtonen (probable)

Chicago Blackhawks fortsätter att dominera och man visar upp att man kommer vara med att slåss om Stanley Cup i år igen, även fast många tvivlade på laget inför säsongen. Coach Q har gjort det igen med denna fantastiska grupp av hockeyspelare med många oprövade spelare som Panik, Hartman och Schmaltz kan leverera på så hög nivå förstår man varför han är en av de bästa. Hawks är 7-3-0 senaste 10 matcherna, men man föll lite oväntat mot Vancouver Canucks på hemmais senast med 4-3 efter övertid.

Dallas Stars, laget som alla trodde på skulle vara en SC-kandidat har fortfarande möjlighet att ta sig till slutspel, men de ska ske någon mindre mirakel för detta. Dock har laget enligt mig börjat spela helt ok igen och även fast man bara är 5-5-0 senaste 10 matcherna tycker jag personligen man ser bättre ut spelmässigt. Man vann även senast mot San Jose Sharks hemma med 1-0 där alltså man höll nollan. Någon som är väldigt ovanligt för ett lag som Stars där försvaret inte håller speciellt hög klass.

Inför nattens match ser jag goda chanser på en målrik match pga av att Hawks på hemmais har ett oerhört högt målsnitt på 3.13 mål/match. Detta mot Stars svaga GAA på 3.66 mål/match, vilket är sämst i hela NHL. Lägg där till att Stars brukar ha lätt att göra mål mot Hawks då man snittar 3.30 mål/match mot Hawks de senaste 10 inbördes gör att jag tror vi kan få en riktigt rolig hockeymatch.

Överspelet på Ö5.5 mål ger i dagsläget 1.833 vilket jag ser som klart spelvärt och jag kommer alltså inversera i detta.


Nattens spel blir alltså

Chicago Blackhawks - Dallas Stars Ö5.5 mål @ 1.869 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip