Chicago Blackhawks - Minnesota Wild

Goalies: Crawford (confirmed) vs Dubnyk (confirmed)

Chicago Blackhawks rekade jag mot Washington Capitals i en på förhand tuff match där jag trodde Hawks skulle kunna ha chans på bortais. Ibland har man helt enkelt totalt fel och Caps visade upp varför man är så bra just nu. Redan från första minuten satte Caps gasen i botten och man skapade farliga lägen. Caps fick sedan in 1-0, 2-0 och 3-0 innan första perioden var slut och man flög verkligen fram på isen. Hawks spelade egentligen inte så dåligt utan man hade bland annat 2 ramträffar och ett bortdömt mål för goalieinterference, men de råde inge tvivel om att de var nivåskillnad för natten. Caps vann tillslut med hela 6-0.

Minnesota Wild är B2B efter gårdagens vinst mot Dallas Stars på bortais. Wild fortsätter att spela bra on the road och man chockade Stars under första perioden. Hela 4-0 hade man skaffat sig efter 13 min av matchen. Stars svarade med göra de 4 senare målen men Jason Zucker hittade matchvinnande 5-4 13:15 i tredje perioden.

Som många vet är Wild är bra bortalag i år där man är 13-5-5 i år. Dock måste man lägga till i natt att laget är B2B mot ett av ligans bästa lag på hemmais med 17-4-4 inne i United Center. Hawks är nog inte nöjda över insatsen mot Caps och bör ha bra chans att studsa tillbaka här. Man möter ett divisionslag och dessa möten brukar alltid vara heta. Wild har tidigare år haft svårt för Hawks, speciellt i slutspel men har på slutet börja hitta segrar mot de. Dock känns det som att Hawks bör ha mycket och ge i natt och när bolagen erbjuder 1.85 tycker jag det är värt att testa efter som Hawks är utvilade medan Wild är B2B. Dessutom förväntas Anisimov vara tillbaka i lineup för Hawks.

Jag kör på hemmaseger är och spelar

Chicago Blackhawks ML @ 1.85 med 4/7 units hos Nordicbet


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip