Chicago Blackhawks - Toronto Maple Leafs

Goalies: Darling (probable) vs Andersen (probable)

Chicago spelade igår i en match mot Columbus Blue Jackets där jag hade rekat Ö 5.5 mål. Tyvärr blev det endast 5 mål i matchen då Jackets vann med 3-2. Hawks är i natt B2B alltså mot ett ungt och lovande Toronto Maple Leafs. Mot Jackets förde man ändå matchen men hade väldigt svårt att förvalta sin chanser. Jackets hittade nät från blålinjen och känslan är att Hawks tappat i förmågan att täcka skott när man bytt bort spelare som exempelvis Andrew Shaw. Andra tvåvägsspelare och defensiva grovjobbare som Hossa och Desjardins är skadade och jag tycker motståndarna ofta får igenom många skott.

Toronto Maple Leafs föll mot Minnesota Wild med 3-2 senast. Detta trots att man hade en 2 ledning in till tredje perioden. Auston Matthews fortsätter att imponera och han hittade nät. Dock har Leafs endast kasserat in en seger hittills under säsongen och man har ingen lätt uppgift i natt mot Hawks.

I natt bör Hawks vara revanschsuget, men man är trots allt B2B. Annars har man en spelstil som brukar vara jobbig för Leafs där man exempelvis slaktade de förra året med hela 7-2. Leafs har unga och hungriga forwards som bör försöka utnyttja Hawks lite trötta ben, men samtidigt känns det inte som om Hawks går mållösa på hemmais. Jag ger därför överspelet en ny chans i natt och spelar alltså:

Chicago Blackhawks - Toronto Maple Leafs Ö5.5 mål @ 2.09 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip