Här förstår jag inte vad Betsson håller på med och man trycker upp oddsen rejält på hemmalaget, vilket jag tycker är fel.

Chicago Wolves går bra i serien och man ligger femma i western conference. Man kommer från en 4-1 förlust mot Iowa Wild senast på bortaplan, men överlag så är formen bra med tre segrar de fem senaste. Nu vankas det hemmaplan igen och man trivs äckligt bra i sin borg och man står på tolv raka segrar, där elva av dessa är under ordinarie tid. Ska vi se siffror så har man vunnit med 7-4, 6-1, 4-1 och 6-2 för att nämna några resultat.
Man har ett bra lag där jag tycker bredden känns som den stabila grunden i laget. Även om man saknar ett par gubbar så gör man jobbet ändå, vilket är skönt att ha i ryggen. Lagets bästa poängplockare heter T.J Tynan och han står på 38 poäng hittills. Nämnvärt är att av dessa 38 poäng så har 23 poäng kommit på hemmaplan, och han verkar trivas där precis som laget i övrigt.

Clevland Monster vann senast mot Rockford med 1-3 efter att sista målet kommit i öppen kasse. Innan dess slog man Manitoba med 3-2 på förlängning. Kollar vi matcherna inna så är formen inte särskilt bra och man har blandat och gett. Nu senast blev det seger på bortaplan, och det är en bedrift i sig. Man är seriens sämsta bortalag, och man har bara lyckats vinna sex av 22 matcher på resande fot. Man ligger sist i tabellen med totalt 39 poäng inspelade, och man har fortfarande en bit upp till lagen ovanför.
Offensivt finns det några få spelare som kan hota, och det är framförallt Broadhurst's, Gerbe och Camper som utgör det offensiva hotet. Dessa herrar låg bakom segern senast mot Rockford, men här stiger svårighetsgraden ytterligare.

Jag tror hemmalaget tar sin 13 raka hemmaseger här då bottenlaget Clevland kommer på besök, och Betsson är väl generösa här.

Speltips: 1 och jag investerar 5u // TT

This is the stats tab
This is the post tip