Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes

Goalies: Bobrovsky (probable) vs Ward (confirmed)

Columbus Blue Jackets har tappat ledningen i Eastern Conference till Washington Capitals som spelat som hockeylegender på slutet. Jackets har efter att just Caps bröt lagets vinstsvit på 16 raka vinster tappat formen lite och har på slutet endast vunnit 6/10 senaste matcherna. Senast föll man mot Florida Panthers med 4-3 på bortais. Dock spelar man i natt hemma i trygga Nationwide Arena när Canes gästar.

Carolina Hurricanes, ett lag som inte många trodde på inför säsongen har visat att man är ett riktigt bra hockeylag. Laget har under januari spelat som ett topplag och har på slutet vunnit 4 raka matcher där man spelat oerhört bra. Senast slaktade man New York Islanders med hela 7-4 i en väldigt galen och sevärd match för den neutrale. Dock sitter Canes stryka på hemmais där målvakten Cam Ward verkar ha nån typ av aura som gör honom till en vägg. På bortais är Canes mer mänskliga med ett record på svaga 6-11-6.

Denna matchup brukar Canes trivas väldigt bra i och laget spelar just nu väldigt bra med självförtroende. Dock sitter fortfarande Jackets på ett dödande PP och även fast Canes är bland de bästa lagen i liga i BP så är det en orosfaktor. Jag tror att Canes är medvetna om hur bra Jackets är på hemmais och med tanke på Canes svaga bortaspel bör man spela tajt i natt för att dra ner tempot mot snabba Jackets. Vi har två solida målvakter i Bobrovsky vs Ward i mål som bör klara de flesta enkla puckar. Därför tror ja vi får en målsnål match i natt.

Jag kommer därför spela

Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes U5.5 mål @ 1.826 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip