Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks

Goalies: Bobrovsky (confirmed) vs Crawford (confirmed)

Columbus Blue Jackets Blue Jackets har inte spelat på nästan 1 vecka och man har inlett säsongen dåligt. 2 raka förluster där man först blev överkörda av Boston Bruins med 3-6 innan man föll mot Sharks med 3-2. Bobrovsky har inte levererar än och släppt in 7 mål på dessa möten och behöver steppa upp och Jackets inte ska bli ett jumbolag likt det man var förra säsongen.

Chicago Blackhawks har börjat okej med 2-2-0 denna säsong. Men jag tycker man inte alls ser lika solida ut som man sett de senaste 3 åren utan årets upplaga av Hawks inte alls sitter på samma rutin som tidigare. Lagets förstakedja med Motte-Toews-Panik sitter på två unga grabbar som fortfarande har mycket kvar att bevisa även fast man sett helt ok ut i början av säsongen. Panarin verkar vara tillbaka i samma kedja med Kane och Anisimov vilket jag dock tror är bra. Laget tredje och fjärdelinor dock håller inget högre klass för ett lag som ska hota hela vägen mot Stanley Cup.
Senast hade man en 4-0 ledning mot Flyers men lyckades alltså på nått vänster tappa till 4-4. Något som jag knappast tror hade hänt förra året. Nu lyckades man dock lösa vinsten ändå efter att Panarin steppat fram men som jag sa tycker jag inte se samma säkerhet i Hawks i år.

När dessa lag möts brukar de kunna bli målglada fester. I alla fall de möten jag har sett. Två lag som gillar offensiv hockey och sitter på skickliga spelare tänker jag mig. Dock har de 5 senaste mötena endast gått över linan 5.5 mål 3/5 gånger:

Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 5 : 4
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 4 : 1
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 2 : 5
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 3 : 2
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 3 : 4

Jag tänker mig iallfall ett Jackets som är utvilat i natt och spelsugna. Man möter ett Hawks som inte ser lika solida ut som tidigare vilket borde betyda att man kan hitta nät bakom Crawford. Dock verkar Hawks målproduktion kommit igång lite då man gjort 12 mål på de 2 senaste matcherna. Kane nätade senast vilket var viktigt för hans självförtroende. Bör också kunna hota Bobrovksy.

Vi får i dagsläget 2.00 gånger pengarna på att matchen slutar över 5.5 mål vilket jag tycker är ett bra odds med nattens förutsättningar.

Jag spelar därför

Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks Ö 5.5 mål @ 2.00 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel


Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip