Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins

Goalies: Bobrovsky (confirmed) vs Murray (confirmed)

Columbus Blue Jackets har inte spelat på två dagar efter att man 5-2 besegrade Toronto Maple Leafs. Jackets, men man har haft problem på slutet. Segern mot Leafs var Jackets 3e på de 7 senaste matcherna och för ett lag som spelat så pass bra är det ingen record som är att skryta över. Spelet har verkligen knackat på slutet och att man vann övertygande var viktigt för självförtroendet.

Pittsburgh Penguins rekade jag igår att vinna efter fulltid mot Winnipeg Jets. Tyvärr för min och er ryggades del kunde Pens inte hålla en 2-0 ledning, utan tappade till 3-2. Nu lyckades Pens hitta en kvittering och vinna efter förlängning. Hur som helst var segern Pens andra raka och laget har nu vunnit de 6/10 senaste matcherna man spelat och tagit poäng i 8/10 senaste.

Inatt gästar alltså Pens detta Jackets som B2B och jag tror vi kan få en målsnål match här. Vanligtvis är detta en matchup jag gillar överspelet i, men i natt tror jag vi får det motsatta. Pens har haft svårt mot Jackets på senare år och ändat vunnit de 4/10 senaste mötena. Laget är dessutom B2B och bör respektera Jackets starka hemmaspel och PP. Murray kommer starta matchen och är en mer stabil målvakt än Fleury samt att Bobrovsky håller hög klass. Jackets har dessutom inte gått som tåget och att man ska köra över Pens har jag svårt att se. Tänker att Pens spelar taktiskt och försöker dra ner på tempot som B2B och när bolagen erbjuder en 6.5 lina gillar jag verkligen underspelet.

Jag kommer alltså spela

Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins U6.5 mål @ 1.952 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip