Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs

Goalies: Korpisalo (probable) vs Andersen (probable)

Columbus Blue Jackets säkrade slutspelsplatsen förra veckan och man är riktigt intressanta nu i vår. Laget kan spela utan press nu sista matcherna men man vill såklart på hemmais fortsätta vinna där man är finfina 26-9-1. Senast slog man New Jersey Devils stabilt med 4-1 på bortais i en match som man kontrollerade från början till slut. Man är därmed 8-2-0 senaste 10 matcherna och formen på laget är riktigt bra.

Toronto Maple Leafs krigar för slutspel och personligen hoppas jag verkligen man lyckas då jag tycker man har ett spännande och sevärt lag i år. Med Matthews i spetsen ångar laget på och besitter sista Wild Card-platsen just nu, men NY Islanders jagar hektiskt bakom med endast 3 poäng efter. Senast gjorde man en fin insats då man slog Boston Bruins med 4-2. en match som var riktigt jämn och det stod faktiskt 1-1 med endast 1 och 30 kvar av matchen. Sedan satte alltså Leafs 2-1 och sedan blev det osannolika 3 mål på 1 min.

Inför natten match kommer Jackets troligtvis vila Bobrovsky och kommer då start Korpisalo vilket är postivt för Leafs även om han gjorde de ok som backup med 6-3-0 i år med ett GAA på 2.72. Pp hemmais brukar Jackets ösa på och har ett så högt målsnitt mot just Leafs på hela 3.70 mål/match. Senast vann Jackets med 5-2. Dock är Leafs desperat efter poäng och bör ösa på här och mot Korpisalo tycker jag man borde få in ett par puckar. Ö5.5 mål känns klart bäst är. Även Ö6.0 för den som vill testa linan.

Jag kommer i alla fall spela

Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs Ö5.5 mål @ 1.769 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip