Columbus Blue Jackets - Dallas Stars

Goalies: Korpisalo (probable) vs Bishop (probable)

Columbus Blue Jackets har fått nästan en veckas ledighet efter att man senast föll hemma mot Vancouver Canucks med hela 5-2. Jackets har haft svårt att hitta tvåpoängare på slutet med ett record på 4-5-1 senaste 10 matcherna och med förlusten mot Canucks åkte man på sin andra raka förlust. Mot Canucks började man starkt med ledning i första perioden genom mål av Seth Jones. Laget styrde matchen och därför var det oväntat att Canucks kom ut så starkt i andra perioden och fullständigt körde över Jackets och vann perioden med hela 4-0. Efter detta kunde inte Jackets komma tillbaka och Canucks spelade av tredje perioden på ett kontrollerat sätt.

Dallas Stars har visat upp en bra form med 7 vinster på de 10 senaste matcherna. Laget tog sina andra raka vinst senast mot Detroit Red Wings där man kom tillbaka från en målvaktstabbe av Bishop till att svara upp med 2 raka mål i första perioden. Wings kvitterade i andra perioden, men Stars var det bättre laget över 60 minuter och återtog ledningen innan andra perioden var över via Spezzas andra mål för kvällen. Man stängde definitivt matchen när Martin Hanzal gjorde 4-2 i mitten av tredje perioden.

I natt behöver Jackets verkligen bryta sin förlustsvit för att hålla sin tredjeplats i metropolitan division, och man är dessutom 100% utvilade. Detta tror jag är riktigt bra för laget då man under denna vecka fått jobba med de brister man haft och man bör komma ut starkt på hemmais i natt. Stars är vanligtvis inget vidare bortalag då man är 10-11-2 i år on the road. Jackets dominerar Stars inbördes och har vunnit de 8/10 senaste mötena inbördes. Därför känns det bra att gå på hemmaseger här till ett väldigt bra odds.

Jag spelar därför

Match: Columbus Blue Jackets - Dallas Stars
Spel: 1 money line
Odds: 1.90
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip