Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers

Goalies: Bobrovsky (confirmed) vs Neuvirth (probable)

Columbus Blue Jackets återvänder hem efter en kort roadtrip mot Islanders och senast Toronto Maple Leafs. Det blev en seger och en förlust för laget och det får ses som ett godkänt resultat. Senast föll man dock mot Toronto Maple Leafs med klara 6-3 vilket i mina ögon var lite väl stora siffror. Jackets gjorde en bra match mot Islanders där man vann med 4-1 och mot Leafs tyckte jag man borde haft bra chans. Det hade man också haft, bara inte Joonas Korpisalo som startade i mål skulle varit så brutalt usel. Korpisalo inledde matchen med att göra två riktiga målvaktstavlor och gav bort en 2-0 ledning till Leafs i första perioden. Efter detta jobbade sig Jackets in i matchen och kom tillbaka till 2-2 men efter att man gått bort sig i en sekvens blev uppförsbacken för stor och man orkade inte komma tillbaka och istället drog Leafs ifrån.

Philadelphia Flyers föll senast mot New Jersey Devils med 5-4 efter straffar. Detta var en match man borde vunnit då man hade en stabil 3-1, samt 4-2 ledning men med utplockad målvakt lyckades Devils hitta en kvittering via Taylor Hall. Flyers har nu två raka bortamatcher som väntar, där man i år inte varit speciellt bra med ett record på 14-10-4.

I natt återvänder Jackets hem till trygga Nationwide Arena, men det viktigaste för laget är att förstamålvakten Sergei Bobrovsky är tillbaka i mål. Trots att Jackets form är tveksam (3-6-1 senaste 10) så tror jag hemmalaget har bra vinstchanser här. Jag har sett Jackets möte Flyers många gånger och speciellt på hemmais brukar man ha riktigt bra koll på Flyers där man kan styra med sitt kvalitativa anfallsspel. Jag gillade ändå vad Jackets visat upp under de två bortamatcherna även om förlusten mot Leafs var stor. Den förlusten beskyller jag egentligen bara på målvakten Korpisalo och jag tror därför Jackets kan ha en bra känsla med sin stabila förstamålvakt tillbaka i natt. Jackets är riktigt stabila mot Flyers på hemmais och har hela 12 raka vinster mot Flyers på hemmais. Senast man förlorade mot Flyers hemma i grundserien var 14 december år 2005. Känn på den ni!

Flyers är riktigt ostabila och laget blandar och ger. En vanligt dag ska detta vara en stabil hemmaseger i mina ögon och jag spelar därför

Match: Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers
Spel: 1 money line
Odds: 1.75
Insats: 4/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip