Hopplösa CSK VVS lirar sista matchen för säsongen och man ställs som Toros Neftekamsk som redan är klara för slutspel, och jag tycker mig ha hittat ett intressant spel i matchen.

CSK VVS ligger toksist i ligan och man har bara spelat in 16 poäng på 51 matcher. I snitt blir det strax över sex mål i hemmalagets matcher, och det är framförallt bakåt man läcker.
På slutet har det blivit en del mål bakåt och man har förlorat med siffror som 2-6, 2-6 och 3-8 de sista matcherna. Nu är det som sagt sista matchen för säsongen och man får spela hemma, och jag tror man vill visa upp ett värdigt avslut på säsongen för sina fans, och lägger fokuset på att hålla siffrorna nere.

Toros Neftekamsk är klara för slutspel. Man ligger tia i tabellen, men kan ta sig förbi Sarov vid seger om de förlorar mot Izhevsk. Bakåt sig har man Orsk som jagar två poäng bakom, och de möter Krasnoyarsk där det krävs seger för att gå om, vilket jag inte tror man gör.
Man har ingen större anledning till att gå på och köra över hemmalaget då det räcker med att man tar segern i hamn, och förbereder sig inför kommande slutspel.
Senast lagen möttes så vann Toros Neftekamsk hemma med 5-0, och överlag på slutet så är man inte inblandade i några målrikare matcher. De senaste fem matcherna har slutat med tre, två, tre, två och åtta mål på ordinarie tid, och man har bara gått över 8,5 linan en gång på 51 försök denna säsong. Nu är dock motståndet svagare än normalt, men jag tror inte man går för att köra över hemmalaget.

Detta är en hög lina och jag tror man klarar av att hålla sig under denna.

Speltips: Under 8,5 mål och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip