Match fem mellan giganterna Dinamo St Petersburg och Ska Neva St Petersburg, en match som kan avgöra säsongen.

Dinamo St Petersburg slutade etta i tabellen och man var urstarka över hela säsongen men det var hemma man höjde på ögonbrynen. Man vann 23 av 26 hemmamatcher och hade en målskillnad på 91-28, och det är grymma siffror.
Nu i slutspelet har man inte förlorat en enda match på hemmaplan och man har även vunnit de två matcherna i finalen här med 1-0 och 4-2. Kikar vi lite hemmastats så har man just nu 20?! Raka segrar, och man har läge att avgöra på hemmaplan här.

Ska Neva St Petersburg slutade tvåa i grundserien och gjorde även dem en bra säsong, detta var de två lagen man trodde mest på och jag är inte förvånad över att man spelar final mot varandra.
Det har egentligen inte varit något snack om saken på vägen fram till final, men nu har man som sagt tuffast möjliga motståndare. Man har förlorat båda bortamatcherna och vunnit en av två hemmamatcher. Segern satt långt inne på förlängning och sett överlag så har man varit det svagare laget under finalen.

Hemmastarka Dinamo St Petersburg har läge att avgöra på hemmaplan, och varför inte göra det och förlänga sin redan 20 matcher långa hemmasvit med en seger till?

Speltips: 1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip