Ryssland bjuder på hockey och jag har hittar ett fint spel i matchen mellan Dinamo St Petersburg och Yermak Angarsk som tillhör ligan VHL. Hemmalaget gör en sjuk säsong hittills och den lär fortsätta på samma spår.

Dinamo St Petersburg gör en äckligt bra säsong hittills och vet knappt hur det är att förlora, och man har bara förlorat tre av 24 matcher.
På hemmaplan har man vunnit tio av elva matcher och har en målskillnad på otroligt fina 41-12. Åtta raka segrar nu på hemmaplan då förlusten kom tidigt på säsongen, och man imponerar i princip i varje match.
I laget hittar vi tre spelare som ligger på de fem främsta platserna i den totala poängligan, men det är inte bara där imponerar!
Bakåt har man bara släppt in 28 mål på 24 matcher, och det är inget lag i närheten som släpper in lika lite mål. Med andra ord imponerar man både offensivt och defensivt, och jag kan inte se hur gästerna ska ha en suck i denna match!

Yermak Angarsk kommer med en bra form då man vunnit fyra av de fem senaste. Man har dock haft fyra raka hemmamatcher, och motståndet har inte varit av högsta klass heller. På bortaplan har man vunnit fyra av nio matcher och några av segrarna har visserligen kommit mot ganska meriterat motstånd. Men nu blir det alltså tuffast möjliga motstånd och jag vet inte hur man ska bära sig åt för att ta poäng. Man spelar rätt tight på bortaplan och det är kanske det man måste göra här också, men med tanke på att hemmalaget är det lag som gör flest mål i serien, så borde man få svårt att hålla tätt bakåt i 60 minuter.

Hemmalaget är så komplett ett lag bara kan bli för denna liga, och hur man inte ska vinna och föra denna match skulle vara ett mysterium för mig och jag tvekar inte när jag tror att hemmalaget är rätt överlägsna.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip