Dallas Stars - Colorado Avalanche

Goalies: Bishop (confirmed) vs Bernier (confirmed)

Intressant match i natt när två lag i väldigt bra form ställs mot varandra i en viktig divisionmatch. Colorado Avalanche gästar Dallas Stars!

Dallas tycks hittat spelet nu och laget är 6-2-2 senaste 10 matcherna. Man har två raka vinster efter att man slagit New Jersey Devils och senast Edmonton Oilers med klara 5-1 på hemmais och i natt avslutar man sina 6 raka hemmamatcher innan man åker iväg på 4 raka bortamatcher. Mot Oilers spelade man riktigt bra där man kontrollerade ett svagt försvarsspel från gästerna. Toppkedjan med Benn, Seguin och Radulov var stekheta och stod för ett mål var i första perioden och man kontrollerade matchen efter det.

Colorado Avalanche var väldigt länge under första delen av säsongen slagpåsar där man såg lika usla ut som man varit de senast 2 åren. Dock verkar man hittat ett vinstgivande spel på slutet och man har radat fram vinster. Man har faktiskt hela 5 raka vinster och 7-2-1 senaste 10 matcherna. Det är främst laget stjärna Nathan McKinnon som lett laget till det fina spelet och han måste fortsätta leverera om Avs ska ta sig till slutspel. Mot Minnesota senast fick man verkligen islossning och krossade det på papperet starkare laget och vann med hela 7-2.

I natt gästar detta formstarka Colorado Texas, och jag tror man kan ge Stars en match. Jag gillar verkligen Stars förstakedja som ser stekheta ut just nu och man bör på hemmais kunna trycka in en del mål bakom Bernier, som jag många gånger sagt förut kan släppa in en del mål. Med Colorados form känns det väldigt osannolikt att man går mållösa och därför känns det bra med överspel i denna match. Ett spel som suttit de 4/6 senaste mötena.

Nattens spel blir därför

Match: Dallas Stars - Colorado Avalanche
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 1.87
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip