Dallas Stars - St Louis Blues

Goalies: Bishop (confirmed) vs Allen (confirmed)

Riktigt hett möte i natt när vi har en divisionsmatch mellan två lag som jagar formen. Det är St Louis Blues som gästar Dallas Stars.

Dallas Stars är ett lag som jag innan säsongen hade väldigt höga förväntningar på. Laget har dock inte levt upp till vad jag trodde de skulle göra och när man spelar i tuffa central division så är det väldigt svårt att komma topp 3 om man inte levererar. Stars befinner sig just nu på en fjärdeplats 5 poäng efter just nattens motstånd St Louis Blues och man kommer till matchen från en förlust mot Minnesota Wild. Matchen slutade 4-2 till hemmalaget efter att Stars börjat matchen starkt, men inte orkat stå upp under 60 minuter. Wild jobbade sig tillbaka från ett tidigt ledningsmål från Stars och vann tillslut rättvist efter mål från Spurgeon, Staal, Granlund och Zucker.

St Louis Blues som sett otroligt starka ut under november månad har inte varit lika bra under december. Laget är 4-6-0 senaste 10 matcherna och laget har förlorat de 4/5 senaste matcherna man spelat. Senast föll man mot Nashville Predators i en riktigt jämn och tajt match där jag tyckte Blues spelade bra hockey. Blues styrde matchen men skärpan i avsluten var det som saknades för att det skulle bli seger. Preds spelade tajt och satte de lägen man skapade och vann tillslut med 2-1.

I natt gästar alltså St Louis Blues detta Dallas Stars och jag tycker båda dessa lag kommer till nattens match med liknande förutsättningar. Båda lagen är inne i en mindre formsvacka och det gör att jag ser matchen som väldigt öppen. När vi dessutom har ett divisionmöte vet båda lagen hur viktiga poängen är och det gör också att matchen känns väldigt oviss. Lägger man då till att Blues brukar älska att möta Stars och har vunnit de 5 senaste mötena mot laget gör det att jag tycker det finns mycket värde i en bortaseger här. Vi får närmare 2.25 på ett lag som jag tycker är bättre på papperet i en match som känns som 50/50. Därför är det relativt självklart för min del att spela på

Match: Dallas Stars - St Louis Blues
Spel: 2 money line
Odds: 2.25
Insats: 4/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 02:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip